Bedrijfsprofiel

Snijders Hout/Interieur produceert sinds 1989 keukens en kasten voor instellingen. De producten van Snijders Hout/Interieur worden gebruikt in psychiatrische ziekenhuizen, in de gehandicaptenzorg en bij justitiële instellingen. Omdat deze keukens en kasten zeer intensief gebruikt worden en een tijd mee moeten kunnen gaan is het belangrijk dat ze tegen een stootje kunnen.

Materialen

De producten van Snijders Hout/Interieur worden vervaardigd van multiplex met een kunststof laag. Geen doorsnee spaanplaat dus, maar sterk en mooi materiaal dat intensief gebruikt en gepoetst kan worden.
Om de duurzaamheid van haar producten nog verder te bevorderen heeft Snijders Hout/Interieur een speciale scharnier ontwikkeld. Dit scharnier, de S.F.W. 270° rvs scharnier, is veel sterker dan doorsnee scharnieren en stelt de gebruiker in staat om alle deurtjes volledig open te slaan.
De materialen van Snijders Hout/Interieur gaan minstens 25 jaar mee zonder dat er speciaal onderhoud vereist is.

Maatwerk

De keukens en kasten van Snijders Hout/Interieur worden speciaal afgestemd op plaats en gebruik. Dat leidt bijvoorbeeld tot het maken van hoge en lage gedeeltes in een keuken, gericht op essentiële punten. Maar Snijders Hout/Interieur produceert bijv. ook bijzonder meubilair voor bewonershuizen zoals kledingkasten met hang- en leggedeeltes, garderobes of ontvangstbalies.

 
boven
Met een druk op de knop is het werkblad van deze keuken op sta of zithoogte te brengen.

midden
Door het gebruik van paneeldeurtjes krijgt een keuken een apparte uitstraling.

onder
Scheidingswanden in verschillende uitvoeringen.